Terdetik

Kan lebih mahal nilai air mata itu kalau jatuhnya diatas tikar sejadah,apa guna dihabiskan airmata pada si dia yang telah pergi meninggalkan ku,sedangkan kasihnya Allah tak pernah pergi jauh dariku,aku bersyukur atas segala rahmat Mu,semoga dipermudahkan segala urusanku...

Sunday, April 25, 2010

Takkan ku menyerah kalah...





Takkan ku menyerah kalah,walau mimpi ku musnah, harapan ku hancur,sayapku patah,sehingga hembusan yg terakhir,selagi jasadku belum terkubur,selagi tubuhku belum ditimpa uzur,pantang datuk nenek moyangku berundur!!..takkan ku menyerah kalah..meh kawan2 kita study kaw2 nya utk final exam!..walaupun ku tahu begitu perit dan sukar bagi ku utk menumpaskan kalian wahai Kaji Daya Bahan,Kaji Daya Mesin dan Mekanik Bendalir di usaha last2 minit ni...akan kugagahi jua dlm meneruskan perjuangn ini kerna ku tahu kalian bakal tewas juga dengan berbekalkan equation beberapa ungkapan ini iaitu 'ulangkaji+hardwork+doa+tawakal=good pointer'!!!..huhu
(:


ps:sebenarnye aku ngah cuak nih banyak chapter x cover lae..2 la time lec dok mengajar kat dpn dok main2 x pay attention..kan skang sapa yg susa..sapa suh cari penyakit kan..sniri2 la kena cari ubatnya..wuwu(aku tgok dah nk mcam bernouli equation plak equation kat atas 2 klau tgok 8 kali..huhu xD)

3 comments:

  1. all the best!

    tips ak sebelum final.

    mintak maaf ngn semua lecturer.
    mintak berkat.

    untung2 dapat skali soalan bocor.

    hahahaha..;DD

    ReplyDelete